Waar sta ik in Google?

Waar sta ik in google. Je ranking positie

Waar sta ik in Google?

  |   Marketing

Een belangrijke vraag die je jezelf eens in de zoveel tijd moet stellen. Tenminste, als je dit belangrijk vindt natuurlijk. Jouw ranking positie in Google bepaalt namelijk ook hoeveel websitebezoekers je kunt verwachten. Controleer jij weleens je positie in Google? Wellicht doe je dit handmatig, door alle pagina’s af te gaan. Niet doen, dat kost te veel tijd, er is een andere, snellere manier.

Mijn ranking positie in Google

Hoe hoger je ranking, hoe meer bezoekers je krijgt. Probeer daarom met blogs en aanvullende pagina’s goed te scoren op een zoekwoord of zoekwoordenrange. Als je continu werkt aan een betere vindbaarheid en SEO-tips toepast, krijg je vanzelf een betere score.

Hoe controleer ik mijn ranking in Google?

Er zijn veel betaalde maar ook gratis tools waarmee je de ranking van jou website kunt controleren. Wij gebruiken zelf een handmatige tool: waarstaikingoogle.nl  Met deze tool moet je elke keer de uitkomsten zelf bijhouden in Excel en kijken wat je website doet in een bepaalde periode. Er zijn veel andere tools die je scores bijhouden maar om te starten is deze tool prima.

Waarom alleen Google?

Welke zoekmachines gebruik jij dagelijks? Ik gok Google. Toch kun je tot de 9% van de bevolking horen die niet Google gebruikt maar bijvoorbeeld Bing of Yahoo! Uit onderzoek blijkt dat Google de absolute leider is als het gaat om zoekmachines. Of je nu op een desktop, tablet of telefoon zit, het bedrijf staat overal op nummer één. Daarom adviseer ik bedrijven altijd zich te richten op deze zoekmachine en te kijken naar waar juist Google op let. Alle instellingen die je doorvoert hebben natuurlijk ook effecten voor de andere zoekmachines.

Je vindbaarheid verbeteren?

Wij helpen je graag met de vindbaarheid van je website. Wij gaan graag aan de slag om jouw ranking te verbeteren. De huidige klanten kiezen ons vanwege de persoonlijke en snelle aanpak. Wil je dat ook ervaren? Maak een afspraak of neem contact op en we bekijken jouw mogelijkheden.