Goorts + Coppens

Een printscreen van de website van Goorts en Coppens Advocaten uit Deurne Quote over Barixel. Online marketing strategie bij goorts en coppens advocaten

categorie

Internet strategie

Over dit project

Goorts + Coppens is een vooruitstrevend middelgroot advocaten kantoor in de regio Deurne en Helmond. De advocatuur is een boeiende aangelegenheid en is een eeuwenoud beroep. In de afgelopen 400 jaar is net als vele andere beroepen, ook dit vakgebied veranderd. De advocatuur moet innoveren om mee te gaan met de maatschappelijke beleving. Goorts + Coppens is een advocatenkantoor dat dit doet. Persoonlijk, anders en zeer gedreven. De cliënt zo goed mogelijk helpen, dit vertaald zich ook steeds meer naar het online vlak. Kennis en informatie ontsluiten om de bezoeker zo goed mogelijk te helpen en om de bezoeker van de website voor nu en de toekomst te blijven informeren. Een goede website, mailmarketing, social media en andere online kanalen zijn belangrijk voor de vindbaarheid, zichtbaarheid en dienstverlening. Barixel heeft voor Goorts + Coppens een online marketing strategie ontwikkeld voor een sterke online propositie.

Waardering

”Bart laat ons zien, dat digitale communicatie en marketing een vak is, dat alleen effect heeft, wanneer je werkt met een visie, plan en het meetbaar maakt. Bart is een enthousiaste, doortastende en professionele online specialist die écht verstand heeft van zijn vak. Een vent met beide poten op de grond: zoals wij ook willen werken. Zijn presentatie is helder en laat direct zien welke verbeterpunten er zijn én wat het oplevert! We hebben geen moment getwijfeld of we zijn verbeterplan tot uitvoering gaan brengen. Goorts + Coppens, Recht Direct, HR Direct en Boer & Wet gaan  in de toekomst zeker vaker gebruik gaan maken van Bart’s expertise.” Guido Goorts, eigenaar Goorts + Coppens.

”Bart heeft samen met mij gekeken hoe wij de online marketing voor Goorts + Coppens en Recht Direct kunnen optimaliseren. Daar is een heel mooi plan uit gekomen dat we stapsgewijs gaan inzetten. Bart blijft hierin ondersteunen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de verbeterpunten die Bart benoemd een meerwaarde gaan bieden en dat ik veel van hem kan leren.” Hanneke Berkvens, Marketing & Communicatie Goorts + Coppens.