Over Barixel

Barixel is het bedrijf van Bart Hellinga. Hij is oprichter en eigenaar van het Geffense online marketing bureau. Barixel heeft als doel dat marketing werkt voor haar klanten. Klinkt logisch, maar dat is het vaak niet. Het hangt er vaak bij en het wordt soms gezien als een ‘moetje’. Barixel heeft de slogan: “Let your marketing run for you,” Laat de marketing voor je werken. Het marketingmechanisme moet zo zijn ingericht dat de klanten naar jou toe komen. Wij zeggen dan ook altijd: “Wij helpen bedrijven groeien.”

730

Kopjes koffie per jaar

21

Aantal klanten

987

Uren vrij om jou te helpen

7467

Online marketing uren ervaring

Barixel diensten

Beeld is leuker dan tekst, tenminste, dat vinden wij, daarom vertellen we je graag in iets meer dan een minuut wat wij doen. In de animatie komt alles aan bod wat wij voor jou kunnen doen.

Is iets niet duidelijk, hieronder kun je alle marketing diensten nalezen.

 

”Zijn presentatie is helder en laat direct zien welke verbeterpunten er zijn én wat het oplevert! We hebben geen moment getwijfeld of we zijn verbeterplan tot uitvoering gaan brengen. Goorts + Coppens, Recht Direct, HR Direct en Boer & Wet gaan  in de toekomst zeker vaker gebruik gaan maken van Bart’s expertise.” – Guido Goorts

 

Barixel werkt met een team van specialisten. Hierdoor is zij in staat om een groot aantal andere middelen in te zetten als bedrijf. Denk hierbij aan designwerkzaamheden, tekst, foto- en videoproducties, e-mailmarketingsystemen en webshops. Bij Barixel staat jouw resultaat centraal. Wij bedenken, organiseren en voeren jouw marketingactiviteiten uit.

 

Meer weten van Barixel?

Bel Bart Hellinga op om een keer kennis te maken. Bij Barixel serveren wij verse koffie uit een Nespresso apparaat. Verse en frisse energie om jou op weg te helpen. bart@barixel.nl/06-12709388

Liever dat ik jou terugbel?