Instagram stories hoe sla je die op?

hoe download je de instagram storie van een bedrijf of persoon

Instagram stories hoe sla je die op?

  |   Marketing

Zinvol of nutteloos, het kan allebei. Downloaden van Instagram stories. Maar het kan wel degelijk interessant zijn als je het filmpje wilt delen met iemand als er iets belangrijks in het filmpje staat. In de story staat bijvoorbeeld jouw product of dienst centraal. Dan wil je het filmpje delen. Hoe doe je dat? Hieronder leg ik het je in 5 stappen uit. Lees dit en je hebt het filmpje in een minuut op je computer staan.

 

Stap 1, Google Chrome

Je hebt een Google Chrome browser nodig. Mocht je deze niet hebben, eerst even Google Chrome downloaden.

 

Stap 2, de Chrome Extensie

In je Chrome browser kun je vervolgens een Chrome extensie installeren. Zoek op ‘Chrome IG Story’ en je zult onderstaande extensie vinden. Voeg deze vervolgens toe aan je browser.

Instagram storie opslaan met Google Chrome

 

Stap 3, de Instagram stories

Ga naar Instagram (natuurlijk in de Chrome browser). Log in met je account dat je normaal gebruikt. Vervolgens ga je naar het icoontje wat je zojuist hebt geïnstalleerd. Er zal een lijst worden geopend en vervolgens kun je van je eigen volgers een lijst downloaden of vrij zoeken. In dit geval download ik de stories van het wonderkind Neymar Jr. na zijn debuut bij PSG.

 

Stap 4, downloaden

Klik op de download button. Vervolgens zal er een zip-bestand worden gedownload.

 

Stap 5, de Instagram storie bekijken

Het enige wat nog rest, is het openen van het zip-bestand. In het bestand staan alle losse foto- en videobestanden. Pak het filmpje dat of de Instagram story die jij wenst en stuur deze door.

Zip-bestand met de instagram stories

 

Veel plezier met het installeren en downloaden van de stories. Mocht ik jou nog ergens op social media gebied mee kunnen helpen? Bel of e-mail, 06-12709388 / bart@barixel.nl. Je kunt ook een bericht op de website achterlaten.