Website ontwikkeling

Een website is ontzettend belangrijk. Het is het middelpunt waar alle andere online middelen samenkomen. De website is vaak het oriëntatiemiddel voor andere om jouw bedrijf beter te leren kennen. Een visitekaartje, belangrijk dus dat deze staat als een huis en aandacht te besteden aan je website ontwikkeling.

Website ontwikkeling met een doel en stijl

De website moet passen bij het bedrijf en de doelgroep. Belangrijk is dat de bezoeker vaker terugkomt en dat je te weten komt wie het is. Zo adviseren en bouwen wij altijd verschillende call-to-actionmodules in, zodat we de bezoeker beter leren kennen. Een inschrijving voor een e-mailnieuwsbrief is hiervan een voorbeeld. Barixel maakt websites die passen bij de huidige trends en ontwikkelingen. Vanzelfsprekend wordt de website gemaakt in de huisstijl of de stijl die je wenst.

Mobile first

Weleens gehoord van deze term? Het betekent dat uit wordt gegaan van een mobiele website in eerst instantie bij het ontwerp en pas later van een desktop versie. Het aantal websites dat door mobiele apparaten wordt bezocht stijgt ontzettend hard. Belangrijk om hier rekening mee te houden voor nu en in de toekomst. Zoekmachines als Google hechten ook meer waarde aan een mobielvriendelijke website dan alleen een desktop versie. Barixel werkt volgens de nieuwste ontwikkelingen en zal daarom ook bij jouw website volgens dit principe werken. Natuurlijk is de website ook geschikt voor een desktop of zoals dat altijd mooi wordt gezegd: responsive en geoptimaliseerd voor alle devices.

Hoog in Google komen te staan

Wij horen vaak dat de website zo hoog mogelijk in Google moet komen. Dit willen wij natuurlijk ook. Met slimme technieken en goede content ben je al een eind op weg om gevonden te worden in de zoekmachines. Je ranking positie bij de zoekmachines is een organisch en doorlopend proces. Het vergt tijd en strijd. Barixel werkt aan een stevige basis zodat jouw website zoekmachinevriendelijk is en blijft.

Welk CMS (Content Management Systeem) moet ik kiezen?

Een veelgehoorde vraag is in welk systeem de website gebouwd moet worden. Bij Barixel werken wij voornamelijk met Joomla en WordPress. Dit zijn twee systemen die eenvoudig in de bediening zijn en veel verschillende modules hebben om jouw website zo goed mogelijk te laten functioneren. Het is belangrijk om te bepalen wat jouw wensen zijn, wat de wensen zijn van de doelgroep en niet geheel onbelangrijk wat het budget voor de ontwikkeling is. Barixel kan je hierin helpen om zo tot de eerste stappen te komen van de ontwikkeling van de website.

Waar begin je bij het maken van een nieuwe website?

Bij website ontwikkeling komt veel kijken. Vaak ontstaat de behoefte van een nieuwe website doordat de oude niet meer goed functioneert, gedateerd is of gewoon omdat het tijd is voor iets nieuws. Vaak heb je zelf al een gedachte bij wat de nieuwe website moet kunnen of hoe deze eruit moet zien. Je hebt ergens een voorbeeld gezien en denkt, “dat wil ik ook”. Bij de website ontwikkeling is het belangrijk om daarmee te beginnen, wat zou je graag willen en wat sluit het beste aan bij het bedrijf en jouw doelgroep? Barixel helpt bedrijven van de begin- tot de eindfase. Van oriëntatie, wensbepaling, design en content ontwikkeling tot uiteindelijk de eventuele hosting van de website.

  1. Wensen in kaart brengen
  2. Keywoord analyse
  3. Sitemap
  4. Content bepaling en productie (tekst, foto en video)
  5. Webdesign
  6. Ontwikkeling en bouwen van jouw website
  7. Content invoeren
  8. Testen, ga als klant de website bezoeken
  9. Taart halen om te vieren dat de website bijna live gaat
  10. De website gaat live!

Waarom zou je kiezen voor Barixel?

Bedrijven kiezen ons vanwege onze persoonlijke, betrokken en snelle aanpak. Door verschillende expertises te bundelen kunnen wij een totaaloplossing bieden maar kunnen we je ook helpen met specifieke oplossingen. Wij staan (bijna dan) dag en nacht voor jou klaar. Wij werken met passie en discipline aan jouw project en bedrijf. Een glimlach, van jou, daar doen we het voor. Dan zijn wij trots op ons werk. Gaan wij samen een keer koffie drinken en kijken wat de mogelijkheden zijn? Wij serveren lekkere verse koffie uit een Nespresso apparaat. Zo kunnen we met frisse blik nieuwe ideeën ontwikkelen. Welke klanten kozen eerder voor Barixel?