Vindbaarheid (SEO) en advertising (SEA)

Elke dag groeit het internet. Elke minuut van de dag komen er miljoenen berichten bij. Of het nu een websitepagina, een video of een tweet is. Alleen al op YouTube worden elke dag 300.000 video’s geüpload. Dit betekent elke seconde bijna drie video’s. Al die video’s bij elkaar duren 80.000 uur. Als je alle video’s wilt zien ben je ruim negen jaar bezig! Onmogelijk natuurlijk. Daarom is het belangrijk dat de vindbaarheid van je website overeind blijft in de grote berg van content.

Vindbaarheid, Search Engine Optimalisatie (SEO)

Je website staat online, maar er komen te weinig bezoekers naar jouw mening. Zoekmachineoptimalisatie kan een middel zijn om meer bezoekers te generen. Het is een belangrijke en onmisbare schakel van je website. Om een betere positie te krijgen in bijvoorbeeld Google, zijn er veel factoren waar je op moet letten. Niemand kent exact alle spelregels van Google; het schijnt dat Google op meer dan 1.000 factoren let. Het zijn niet alleen de instelbare instellingen die je wellicht kent uit je CMS-systeem of de links naar je website toe die het verschil maken maar ook zeker de content die erop staat. Alles staat in verbinding met elkaar en het gaat om jouw totale website. Het is een totaalplaatje. Wij helpen je graag met een betere vindbaarheid van jouw website zodat je positie in Google beter wordt.

Search Engine Advertising (SEA)

Om snel en eenvoudig bovenaan te komen staan in de zoekmachine Google, kun je advertentieruimte kopen. Google kent verschillende vormen van adverteren en biedt hiermee veel ruimte aan adverteerders. Belangrijk voordeel van deze vorm van adverteren is dat jij bepaalt waar je komt te staan. Jij hebt de controle over de positie in Google. De voordelen van SEA zijn, dat het snel op te zetten is en dat je bovenaan in Google kunt komen te staan. Hierdoor heb je snel meer bezoekers op je website. De tarieven zijn laag en je kunt gemakkelijk je doelgroep instellen op locatie en zoekwoorden.

Adverteren op Facebook

Een meetbaar resultaat bereiken. Met Facebook kun je verschillende strategieën kiezen wat leidt tot een meetbaar resultaat. Van sales tot aan meer bereik rondom je kanaal. Met 10,4 miljoen Facebook gebruikers waarvan 7,8 miljoen het kanaal dagelijks gebruikt, is het erg geschikt voor bedrijven. Bijna heel Nederland zit immers op Facebook. Bepaal jouw marketingstrategie, doelen en targets. Samen doorlopen we de mogelijkheden en bepalen we de Facebook campagne.

Andere social advertising mogelijkheden

Adverteren op Twitter, YouTube, Instagram of LinkedIn is ook mogelijk. Afhankelijk van je boodschap en doelgroep kunnen deze kanalen geschikt zijn. Wij leggen je graag alle advertising mogelijkheden uit en bepalen samen de strategie. We bepalen vooraf heldere doelstellingen zodat we tussentijds gemakkelijk kunnen managen, analyseren en rapporteren. Samen werken we aan jouw resultaten.

Waarom zou je kiezen voor Barixel?

Bedrijven kiezen ons vanwege onze persoonlijke, betrokken en snelle aanpak. Door verschillende expertises te bundelen kunnen wij een totaaloplossing bieden maar kunnen we je ook helpen met specifieke oplossingen. Wij staan (bijna dan) dag en nacht voor jou klaar. Wij werken met passie en discipline aan jouw project en bedrijf. Een glimlach, van jou, daar doen we het voor. Dan zijn wij trots op ons werk. Gaan wij samen een keer koffie drinken en kijken wat de mogelijkheden zijn? Wij serveren lekkere verse koffie uit een Nespresso apparaat. Zo kunnen we met frisse blik nieuwe ideeën ontwikkelen. Welke klanten kozen eerder voor Barixel?