Social media

De laatste jaren is er ontzettend veel gesproken over social media. Sinds 2004 (ontstaan Twitter) is het voor veel mensen dagelijkse kost. We delen ons leven erop en geven zo iedereen een inkijkje in de bezigheden. Voor veel bedrijven heeft social media invloed op de bedrijfsvoering gekregen. Klanten zijn vragen gaan stellen, zetten producten te kijk of klagen over van alles en nog wat. Het is soms een uitlaatklep geworden van de samenleving

Wat deel ik op social media?

De gebruikerscijfers van de netwerken zijn enorm. Wereldwijd gebruiken miljarden mensen dagelijks Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en Instagram. Voor jouw bedrijf biedt dit ontzettend veel kansen. Je moet je doelgroep alleen wel weten te vinden. Wie is geïnteresseerd in jouw diensten en waarom? Zit jouw doelgroep bijvoorbeeld op Facebook en LinkedIn? Of juist alleen op LinkedIn?

Jouw online zichtbaarheid als bedrijf is ontzettend belangrijk. Laat je klanten zien wie je bent en wat je doet. Wees transparant en open voor jouw (potentiële) klanten. Met social media kun je doorlopend en kortstondig updates geven die relevant zijn voor jouw doelgroep. Creëer volgers en maak je merk krachtiger en interessanter.

Social business

Klanten beginnen het oriëntatieproces vaak online. Ze bekijken de social media kanalen, zoeken naar informatie, delen informatie van jouw website, geven een blijk van waardering als ze dingen nuttig vonden en geven reviews als ze vertrouwen in jou hebben. En dat alles gebeurt openbaar en online. Belangrijker is echter dat deze gegevens en inzichten jou helpen met jouw business. Social business dus. In social business gaat het niet om tweets of likes. Social media is zo revolutionair dat het inzicht geeft in hoe mensen zich gedragen, wat hun interesses zijn en of ze jouw product of dienst willen. Het geeft jou data en inzichten. Je kunt er leads en omzet uithalen.

Social media is een verhaal

Verhalen vertellen, ook wel storytelling genoemd, dat is waar het ook grotendeels om draait op social media. Je bedrijf zo positioneren dat mensen er fan van worden. Neem mensen mee in jouw bedrijfsverhaal en zorg ervoor dat je omzet stijgt.

Barixel helpt jou om de juiste weg in te slaan en om de keuzes te maken. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Opstellen van jouw bedrijfs social media strategie
  • Training van de sociale media kanalen
  • Opzetten van een contentmarketing (het juiste verhaal)
  • Customer service en webcare in de digitale omgeving
  • Social media monitoring
  • Beheer van social media kanalen

Waarom zou je kiezen voor Barixel?

Bedrijven kiezen ons vanwege onze persoonlijke, betrokken en snelle aanpak. Door verschillende expertises te bundelen kunnen wij een totaaloplossing bieden maar kunnen we je ook helpen met specifieke oplossingen. Wij staan (bijna dan) dag en nacht voor jou klaar. Wij werken met passie en discipline aan jouw project en bedrijf. Een glimlach, van jou, daar doen we het voor. Dan zijn wij trots op ons werk. Gaan wij samen een keer koffie drinken en kijken wat de mogelijkheden zijn? Wij serveren lekkere verse koffie uit een Nespresso apparaat. Zo kunnen we met frisse blik nieuwe ideeën ontwikkelen. Welke klanten kozen eerder voor Barixel?