Internetstrategie ontwikkeling

Jouw website en andere onlinekanalen kunnen jou helpen om te groeien. Een internetstrategie helpt in het verkrijgen van inzichten en om keuzes te maken. Of je nu een webshop wilt om producten te verkopen, een goede website wilt om leads te genereren of een website die goed functioneert, Barixel gaat hierin samen met jou aan de slag en zorgt er niet alleen voor dat er veel bezoekers komen. Samen bekijken en bepalen we de juiste online focus en bepalen we de internetstrategie. Naast de focus op het online gedeelte zal ook verder worden gekeken. Een bedrijf is meer dan alleen online. Veranderingen op online gebied hebben namelijk invloed op de organisatie en klantbeleving in zijn totaliteit. We gaan omnichannel te werk en brengen alle huidige processen en klantcontactmoment in kaart.

Klantvragen

Het optimaliseren of implementeren van een nieuwe website of webshop kan een grote invloed hebben op het bedrijf. In bijvoorbeeld Google word je meer gevonden en hierdoor krijg je wellicht andere klantvragen. Je krijgt ook meer klantdata. Hoe ga je daar als organisatie mee om en wat doe je ermee? Vragen die belangrijk zijn in een goede internetstrategie. Barixel werkt graag met jou stap voor stap aan jouw strategie en resultaten. Wij begeleiden je met de ontwikkeling en doorontwikkeling van jouw internetstrategie en -visie.

Business uit je internetstrategie

Hoe zorg je ervoor dat alle online inspanningen ook wat opleveren, ofwel eBusiness? Hiervoor is het belangrijk dat alle online kanalen op elkaar aansluiten. Jouw doelgroep moet op het juiste moment worden bereikt met relevante content. De klant moet naar jouw website worden getrokken met diverse kanalen. Verleiden met goede content om er direct of op termijn business uit te halen. Wij helpen je graag om inzichtelijk te maken welke eBusiness strategie voor jou van toepassing kan zijn en duiken in de online cijfers en trekken hieruit de juiste conclusies.

Waarom zou je kiezen voor Barixel?

Bedrijven kiezen ons vanwege onze persoonlijke, betrokken en snelle aanpak. Door verschillende expertises te bundelen kunnen wij een totaaloplossing bieden maar kunnen we je ook helpen met specifieke oplossingen. Wij staan (bijna dan) dag en nacht voor jou klaar. Wij werken met passie en discipline aan jouw project en bedrijf. Een glimlach, van jou, daar doen we het voor. Dan zijn wij trots op ons werk. Gaan wij samen een keer koffie drinken en kijken wat de mogelijkheden zijn? Wij serveren lekkere verse koffie uit een Nespresso apparaat. Zo kunnen we met frisse blik nieuwe ideeën ontwikkelen. Welke klanten kozen eerder voor Barixel?