E-mailmarketing

E-mailen naar klanten is een mooi contactmoment. Waar we vroeger nog met ‘beste heer/mevrouw’ of ‘beste relatie’ mailden, kan dat tegenwoordig echt niet meer. Alle bedrijven hebben ontzettend veel data digitaal beschikbaar waardoor e-mailen gerichter en persoonlijker kan en móet. Bij veel bedrijven stopt het echter na het verzamelen van de e-mailadressen en het zo nu en dan sturen van een e-mailnieuwsbrief. Weet jij bijvoorbeeld meer dan alleen het e-mailadres van je relaties maar heb je dat niet verwerkt in het e-mailsysteem? Meet je weleens de resultaten van de uitgestuurde e-mails? Belangrijke aandachtspunten om succesvol te worden met e-mailmarketing.

 

41% van de mails op de telefoon wordt gelezen
73% van de Nederlanders iets koopt naar aanleiding van een e-mail
Bron: Nationaal e-mailonderzoek 2016, Blinker.

 

Succesvol e-mailmarketing uitvoeren

E-mailmarketing is gericht bezig zijn om de klant te informeren en te verleiden tot meer interesse en aankopen in jouw bedrijf. Persoonlijk, doelgericht en actief te werk gaan. Barixel ondersteunt jou hierin en bouwt samen met jou aan een succesverhaal. Wij kunnen ook vanaf de basis beginnen en stap voor stap e-mailmarketing een onderdeel laten worden van jouw marketingmix of internetstrategie. Samen bekijken we waar jouw klant behoefte aan heeft en bepalen we de strategie. Wat zijn jouw doelstellingen, wat wil je bereiken met e-mailmarketing? Zo maken we het middel meetbaar en resultaatgericht zodat we de inzet kunnen monitoren en indien nodig verbeteren. E-mailmarketing een succes maken is meer dan alleen zenden. Ga een stap verder en ontdek wat uw klant doet met uw e-mail.

E-mailmarketingsystemen

Barixel heeft met diverse e-mailmarketingsystemen ervaring en heeft geen voorkeurssysteem. De behoefte van de klant bepaalt het systeem. E-mailmarketingsystemen zijn in de basis beschikbaar vanaf 0 euro (MailChimp) tot een paar duizend euro (Blinker/MailPlus). Het marketingniveau van het bedrijf en de behoefte bepaalt uiteindelijk de keuze voor het systeem. De verschillen en tevens de mogelijkheden in systemen zijn groot. Een basise-mail sturen en vervolgens meten wat de effecten zijn, kan elk systeem. Maar vaak zijn er meer wensen. Automatisch campagnes instellen? Het CRM-systeem koppelen aan het e-mailmarketingsysteem? Wellicht wil je het websitegedrag van de bezoeker koppelen aan het e-mailmarketingsysteem? Genoeg voorbeelden die een keus voor een e-mailmarketingsysteem bepalen. Barixel helpt je graag in het maken of verder professionaliseren van jouw e-mailmarketingsysteem.

Waarom zou je kiezen voor Barixel?

Bedrijven kiezen ons vanwege onze persoonlijke, betrokken en snelle aanpak. Door verschillende expertises te bundelen kunnen wij een totaaloplossing bieden maar kunnen we je ook helpen met specifieke oplossingen. Wij staan (bijna dan) dag en nacht voor jou klaar. Wij werken met passie en discipline aan jouw project en bedrijf. Een glimlach, van jou, daar doen we het voor. Dan zijn wij trots op ons werk. Gaan wij samen een keer koffie drinken en kijken wat de mogelijkheden zijn? Wij serveren lekkere verse koffie uit een Nespresso apparaat. Zo kunnen we met frisse blik nieuwe ideeën ontwikkelen. Welke klanten kozen eerder voor Barixel?